Keynote over 'De kracht van duurzame communicatie'

In een wereld die steeds complexer wordt, speelt effectieve communicatie een cruciale rol in het bouwen van bruggen en het creëren van duurzame verandering. Tijdens deze lezing – met het boek als rode draad – geven we je inzichten en praktische tips om communicatie te versterken, relaties te verdiepen en positieve impact te genereren – met duurzaamheid als kern. Er bestaat een standaard keynote en workshop, maar deze kunnen ook aangepast worden aan jullie organisatie of specifieke noden. 

Wat mag je verwachten?

  • Communicatie die inspireert tot duurzaam gedrag: ontdek hoe jouw communicatiestrategieën een positieve impact kunnen hebben op milieu, samenleving en economie.
  • Duurzame branding: leer hoe je een merkidentiteit creëert die van binnenuit duurzaam is. Integreer duurzame waarden, visies en uitstraling in je merk, waardoor elke communicatie-actie een fundament van duurzaamheid weerspiegelt.
  • Duurzaam communiceren: duik in de wereld van duurzaam denken, vertellen, vormgeven, communiceren en verzenden.  Maak kennis met de ‘Communication Impact Circle’, een innovatief framework dat je helpt bij het maken van duurzame keuzes in je communicatiestrategie.
  • Communicatie over duurzaamheid: Ontrafel de kunst van open, eerlijk en effectief communiceren over je duurzaamheidsambities, successen en zelfs mislukkingen. Dit deel gaat verder dan de verplichte duurzaamheidsrapportering en behandelt ook het cruciale onderwerp greenwashing.
  • Duurzame relaties opbouwen: ontdek het belang van het opbouwen van betekenisvolle relaties met stakeholders voor een duurzamere wereld.

Voor wie is deze lezing?

  • Communicatieprofessionals die hun rol in het verduurzamen van de maatschappij willen begrijpen en uitbreiden.
  • Bedrijfsleiders en organisatiebestuurders die hun duurzame initiatieven effectief willen communiceren.
  • Marketing managers die op zoek zijn naar manieren om duurzaamheid in te bouwen in hun merk-DNA en communicatiestrategieën.
  • Iedereen geïnteresseerd in het creëren van een duurzamere samenleving door middel van verantwoorde communicatiekeuzes en -gedragingen.

Plan een lezing in jouw bedrijf of op jouw event

Wil je graag een lezing organiseren over ‘De kracht van duurzame communicatie’? Wij komen graag de geheimen van ons boek uit de doeken doen. Vertel ons meer over jouw wensen en noden, zodat wij een programma samenstellen op maat.  

context, duur, publiek, locatie,...